Елита - дент

 lodoelitadent

Елита - дент
Адреса: Моша Пијаде 10-2/7
1430  Кавадарци Македонија
Телефон: +389 43 419810
Е-маил: mimoza_kekova@hotmail.com
  

Опис  

ПЗУ Елита - дент приватна општа стоматолошка ординација со ренген. Отворена е на 15.09.2001 година. Со лекар Др.Мимоза Кекова и Асистент Благица Темова. Не работи со ФЗО. Ги пружи сите општи стоматолошки услуги. Работиме и со мали деца.

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 10.jpg
  big image
  10.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 9.jpg
  big image
  9.jpg
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Елита дент

Контакт Форма  

Елита дент

ПАМЕТЕН ПРЕБАРУВАЧ

a-rezultati1

Hotels Macedonia

sidebar-hotelsmacedonia

Atravel

sidebar-atravel

pliva reklama

Elco - web design

sidebar-ad4

Здрава Исхрана

Најава за корисници

.

.

              

                       Connect With Us

Contact Us

Адреса: ТЦ Ѓорче Петров, Скопје, Македонија

Tel: +(389) 2 3176 929

Email: info@zdravstvo.eu.mk