Правилна исхрана на доенчиња и мали деца (трет дел)

dohrana-i-recepti-300x200

Исхрана на бебето по шестиот месец

Дохранување

Фази во дохранувањето

Храна која не треба да се дава пред 6-тиот месец

Втора фаза во дохранувањето (7-9 месеци)

Трета фаза во дохранувањето (9-12 месеци)

Што треба да се избегнува

Додавање на пијалоци

Шема за исхрана на бебето од раѓање до 12-месечна возраст

ПАМЕТЕН ПРЕБАРУВАЧ

a-rezultati1

Hotels Macedonia

sidebar-hotelsmacedonia

Atravel

sidebar-atravel

pliva reklama

Elco - web design

sidebar-ad4

Здрава Исхрана

Најава за корисници

.

.

              

                       Connect With Us

Contact Us

Адреса: ТЦ Ѓорче Петров, Скопје, Македонија

Tel: +(389) 2 3176 929

Email: info@zdravstvo.eu.mk