Др. Светлана Пејова

 logodrpejova    Др. Светлана Пејова
   Адреса: Коста Новаковиќ б.б.
   1000 Скопје Македонија
   Телефон: +389 71 243461   
   Е-маил:  drpejova@gmail.com

Опис  

Родена сум во Велес 1956 година, каде и завршив и гимназија. Во 1982 година завршив Медицински Факултет во Скопје. Специјалист Педијатар сум од 1993 година. Моето прво работно искуство е во Велес во детски диспанзер отприлика 10 години. Потоа работев во Скопје во Здравствен Дом во советувалишта за бабиња и вакцинација. од 2007година работам како матичен педијатар приватно под концесија во Поликлиника Јане Сандански на детски оддел. Работам успешно посетувам  семинари и конгреси новини во педијатрија кај нас и во странство.

Галерија  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Мапа  

Др. Светлана Пејова

Контакт Форма  

Др. Светлана Пејова

.

.