ПЗУ Др. Лилјана Пренџова

 liljanaprendzova logo

 

ПЗУ  Др. Лилјана Пренџова
Адреса: Оливер Китаноски 34 (Прва Комуна),
1400 Велес Македонија
Телефон: +389 43 223135
Е-маил: lprendzova@gmail.com
Работно време: Пон , Сре - Пет од 07:30 до 15:30
Вто од 12:00 до 20:00

Опис  

ПЗУ Др. Лилјана Пренџова - специјалистичка ординација по интерна медицина , со својата дејност почна да работи на 01.12.2009 г. Во ординацијата се изведуваат интернистички прегледи , дијагностички процедури ( ЕКГ, ЕХО на абдомен и уринарен тракт, гастроскопија, ректоскопија, колоноскопија) и ендоскопски интервенции ( биопсија, лигатура елстицна на хемороиди ), Тераписки процедури ( апликација на интрамускулни, интравенозни инекции, инфузиона терапија). Се изведуваат и тестови за Хеликобактер пилор сер ( преку крв) , фекал- Аг тест (преку измет) , ЦОМБО Тр/Хб тестови за окултно крвренје во превенција на колоректален карцином
Во ординацијата работи еден лекарски тим Др. Лилјана Пренџова - специјалист по интерна медицина , и сестра Драгица Тодоровска медицинска сестра.

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 10.jpg
  big image
  10.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 9.jpg
  big image
  9.jpg
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

ПЗУ Др. Лилјана Пренџова

Контакт Форма  

ПЗУ Др. Лилјана Пренџова

.

.